A folyamatosan változó és a kiszámíthatatlan üzleti életben fontos, hogy vállalkozása biztos alapokon nyugodjon, hiszen csak így érhet el kiemelkedő sikereket. Felejtse el a felesleges energiát felemésztő gondokat, inkább válasszon egy kényelemes, egyéni igényeihez igazított irodai megoldást.. Aknázza ki egy központi elhelyezkedésű, impozáns megjelenésű és presztízs értékű iroda minden előnyét, és a rugalmas, költséghatékony, mégis minőségi szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket, legyen szó akár irodabérlésről, tárgyalóbérlésről, székhely megoldásról vagy virtuális iroda szolgáltatásról.

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Irodabérlés

legyen Önnek is egy frekventált helyen fekvő, minden igényt kielégítő, teljesen felszerelt, háttér infrastruktúrával is ellátott irodája, költséghatékonyan. A Bázis Office Centerben minden adott az üzleti sikerekhez. Irodabérlés szolgáltatás akár azonnali költözéssel
Tudjon meg többet az irodabérlésről >>

Virtuális iroda

egy iroda, ahova nem kell bejárni, nem kell irodahelységet bérelni, és mégis tökéletesen működik. Üzleti cím és recepciós háttér az állandó irodabérlés terhei nélkül.
Tudjon meg többet a virtuális iroda szolgáltatásunkról >>

Tárgyalóbérlés

adjon a részletekre, és tárgyalásait szervezze egy olyan budai irodaházba, amely lehengerli ügyfeleit. Válasszon megbeszéléseihez modern, tökéletesen felszerelt, tárgyalókat, hogy megbeszélései sikeresek legyenek.
Tudjon meg többet a tárgyalóbérlésről >>

Székhely megoldás

legyen cége, vállalkozása székhelye Budán. Válasszon székhelyéül egy impozáns irodaházat, melyet ügyfelei is értékelni fognak. Székhely megoldásunk számtalan hasznos funkcióval, kedvező áron

Tudjon meg többet a székhely megoldásról >>