Tárgyalóbérlés – az üzleti siker záloga

Komoly üzleti partnereket vár és a megfelelő környezetet keresi? Nyűgözze le üzleti partnereit, szervezze tárgyalásait professzionális környezetben. Bonyolítsa üzleti megbeszéléseit a Vár és a Rózsadomb között található budai iroda elegáns és professzionálisan felszerelt tárgyalóiban. Aknázza ki a profi környeztet és a tárgyalóbérlés minden előnyét.

Tárgyalóbérlés előnyei – 5 ok, a tárgyalóbérlés mellett

1. Professzionális üzleti tárgyalók, 4, 8, 20 fő részére
A Bázis Office tárgyalóbérlés szolgáltatásával teljesen felszerelt tárgyalók között válogathat. 4, de akár 20 fős tárgyalásokat is könnyedén levezényelhet az igényeinek megfelelő tárgyalóban.

2. Recepciós támogatás: ügyfélfogadás, várakoztatás, frissítő felszolgálás
A tárgyalóbérlés keretén belül a recepció fogadja vendégeit, akik szükség esetén kulturált körülmények között tudnak várakozni a recepciós térben. Emellett a tárgyalásokon megkínálhatja ügyfeleit kávéval, teával, üdítővel, melyet a recepció szolgál fel. Természetesen külön kérésre üdítőt, sós és édes teasüteményt, vagy szendvicset is biztosítunk Önnek.

3. Üzleti környezet és teljes technikai háttér: internet, flipp-chart, projektor
A tárgyalók elegáns belső berendezése ideális helyszínt biztosítanak Önnek, hogy megnyerje partnerei bizalmát. A zavartalan és gördülékeny tárgyalásokat flip-chart, projektor, berendezéseken túl – Internet és szerver támogatás is a rendelkezésére áll.
4. Tárgyalók akár 1-1 órára is – rugalmas és költséghatékony: óradíjas elszámolási rendszer
Válasszon tárgyalásához megfelelő üzleti környezet, legyen szó akár hétköznapokról vagy hétvégéről. Mostantól nyugodtan lehet rugalmas, hiszen mi alkalmazkodunk Önhöz. Professzionális tárgyalóinkat igénybe veheti munkaidőben fél 9 től 18 óráig, vagy akár munkaidőn túl, de igény szerint, akár még hétvégén is. Akár csak 1 órára is.

5. Foglalási rendszer: biztosíthatja a tárgyaló rendelkezésre állását
Nyugodtan tervezhet előre, hiszen foglalási rendszerünkön keresztül bármikor könnyedén lefoglalhatja azt az irodát, amelyre szüksége van, akkorra, mikorra szüksége van.

Tapasztalja meg a professzionálisan berendezett és felszeret tárgyaló és a rugalmasság minden előnyét, Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Coaching szoba