Rólunk

rolunkMi biztosítjuk Önnek a szükséges alapot ahhoz, hogy cégének minden adott legyen a kiemelkedő sikerek eléréséhez.

A Bázis Office Center csapata már hosszú évek óta azon dolgozik, hogy partnereink válláról levegyük az irodabérlés, berendezés és üzemeltetés terhét, hogy tökéletes terepet biztosítsunk mind a mindennapi munkájukhoz, mind fontos tárgyalásaikhoz.

Fontos volt számunkra, hogy szolgáltatásainkat és munkánkat, mindig magas színvonalon és ügyfeleink egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve végezzük. Büszkék vagyunk számtalan, már több éve hűséges és rendszeresen visszatérő ügyfeleinkre.

Tartozzon Ön is a sikeres és elégedett partnereink közé. Alapozzuk meg együtt sikereit. Keressen fel bennünket, és kérje személyre szabott ajánlatunkat:

Rendezze be irodáját, válassza cége székhelyéül, és fontos tárgyalásait is vezényelje le egy impozáns fém-üveg irodaházban, a Bázis Office Centerben. Az épület presztízsét emeli, hogy a Margit körút szomszédságában, a Horvát utcában, a Budai vár és a Rózsadomb lábánál található.

Az irodaház üzleti megjelenése mellett számtalan előnyös oldala van, melyek érezhetően megkönnyítik a mindennapi munkát. Ilyen például az épületben üzemelő 24 órás portaszolgálat, a mélygarázs, az étterem vagy a könnyű megközelíthetőség. Legyen vállalkozása a központban, ahol a 2-es Metró – Moszkva téri és Batthyány téri megállók csak 5-10 percre, a 4-6-os villamos megálló csak 1 percre, sőt még a 86-os, 11-es buszmegállók is pár perc alatt elérhetőek, és ahol számtalan bank, közismert és elismert cég irodája is megtalálható. Elegáns környék a sikerekhez – legyen ez az Ön bázisa.