Jogi nyilatkozat

I. Általános információk

1) A www.bazisoffice.hu oldalának böngészésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket illetve szabályokat. Kérjük, amennyiben nem ért egyet jelen jogi nyilatkozatban foglaltakkal, ne nyissa meg a honlap oldalait.
2) A Bázis Office Center Kft. – mint a www.bazisoffice.hu honlap üzemeltetője – mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére sem kifejezetten, sem ráutaló magatartással nem vállal szavatosságot a jelen honlapon keresztül nyújtott információkért, illetve azok teljességéért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben korlátozza, megszüntesse.
3) A Bázis Office Center Kft. nem garantálja a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát és hibamentességét. A Bázis Office Center Kft. nem felel azokért a károkért, költségekért, melyek a honlappal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, rendszerhibából vagy más hasonló okból következik be.
4) A honlapon található linkek használatával elérhető más honlapok tartalmáért, helyességéért, illetve az Ön által más honlapokon megadott adatok biztonságáért a Bázis Office Center Kft. nem vállal felelősséget. Javasoljuk, hogy ezen honlapok használata esetén győződjön meg az adott honlapot megjelenítő szervezet adatvédelmi politikájáról.

II. Adatvédelem – személyes adatok védelme

Az erre vonatkozó szabályozás itt található.

III. A honlap szerzői jogi védelme

1) A www.bazisoffice.hu honlap, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak, a Bázis Office Center Kft., illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. Azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Bázis Office Center Kft., illetve szerződött partnerei jogosultak. A szerzői jog és védjegy jogosultjai minden jogot fenntartanak.
2) A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.